ASBEST SCHOONMAAK

Asbestsanering

Wanneer u van plan bent te gaan verbouwen is het slim na te gaan of er asbest aanwezig is. In veel gebouwen die opgeleverd zijn voor het jaar 1993 is in meer of mindere mate asbest verwerkt. Om er dus zeker van te zijn dat uw gezondheid geen gevaar loopt is het handig hierover duidelijkheid te krijgen.
Na 1993 is het dan ook verboden asbest toe te passen. De overheid heeft bepaald, dat alleen deskundige bedrijven mogen worden ingeschakeld bij de sanering van dit gevaarlijke materiaal.

CEO Multidiensten B.V. mag zich het gebied van asbestsanering sinds jaar en dag dé specialist noemen. De certificering voor asbestverwijdering conform de SC 530 norm geeft u de zekerheid van een veilige en gedegen asbestsanering. Onze kennis en ervaring op het gebied van asbestprojectmanagement garanderen u een effectieve en efficiënte oplossing van uw asbestprobleem.

Begeleiding van het project

De dienstverlening van CEO Multidiensten beperkt zich niet alleen tot het verwijderen van het asbest. Door de ruime ervaring van onze voormannen (deskundig toezichthouders asbestsloop) en goed opgeleide asbestsaneerders, is CEO Multidiensten B.V. in staat het gehele saneringstraject voor u te begeleiden.
Van het begin tot het einde is CEO Multidiensten B.V. dan ook nauw betrokken bij het saneringstraject. Denk hierbij aan het informeren en adviseren (volgens de laatste richtlijnen) met betrekking tot de juiste aanpak. Dit omvat o.a. het verrichten van een asbestonderzoek, het geven van duidelijke voorlichting, het opstellen van een werkplan, het aanvragen van een afvalstroomnummer, het verzorgen van een asbestvrijgavemeting en tenslotte het afvoer van het asbesthoudende afval.Wijkermeerweg 72 , 1948 NX Beverwijk


info@ceomultidienstenbv.nl


+31 (0) 636134610 / +31 (0) 251296939